Monday, 14 November 2011

Road Trip?

Assalamulaikum,

lme daa x bukak, ni daa cuti panjang, jom conteng2..hehee..

Jom pi lawatan?

hmpphh.. bulan lps bru jee habis lawatan.. best laa jugak..
kita kena laa hayati kan..kesian kakak daa buat mcm2 ade org smpai nk gi pantai nak menjerit ketensionan.. hahah kan Aishah Azman (nama anti dah ada!)



takpe ana pgg sikit pun nk jeri "ketensionan" kat sungai, tpi sungai jee.. tak pe kak aishah, Allah tak akan beri ujian kat hambanya klau hambanya x mampu. i know you can do it!

dah dah ckp psl die...

kluar asrama bukan main semangat nk pi daftar sbb x sabaq2 nk naik bas! wohooooo! yeay Lawatan! tngk bas smpai lewat...time tunggu bas ngantok bagai nk ape dah..
tpi naik bas ceria balik,heheh... duduk dkt seat yg second last plk..duduk pulak dngn "geng-geng bising" heheh... duduk sblh kak aishah, kiteorg tidur mcm gaye ade... Azrin jahat pi ambk gambar... :(

pejammmmmm mataaa bangun2 dah sampai yey! tunggu-tunggu! mandi-manda dulu la, nnti busuk plak kan. lepas solat and mandi pergi makan, kesian fatin sbb sakit, x lalu nk makan.... tak pe fatin sini ade DOCTOR, ceee waahhh, hahah.
Then, pergi High 5 BreadTown



tpi dlm syok-syok lawatan bad news comes. Aimi dtg bagitahu ana, mula tu tak cayee, tapi lps tu bile dah Mlmh An org lain duk ckp, percaye laa jgk akhirnya... kesian ex-classmate ana. *Al-Fatihah* to him and his mother. Walaupun diri ini tidak mengenali kak ain sepunuhnya tapi rasa sedih mcm dah knl lama.

Lepas tu, pergi Musium.. kat situ tak ada pape skip laa, ehh kejap nk ckp kte org pun sesat jugak..kan kak wa 2 group sesat drpd 3 hahah...

Haishhhh.. tido lagi bengkak laa muka 3 hari pi lawatan ni.. naik bas cakap2 skit pastu tidur... Bangun Dah sampai Perak! HORRAYY! Lost world here we come... exited gle mula2.. tpi bile dah pi ada plk dia halang kteorg naik permainan sbb pakai sluar treks. ape ni? haramkan benda yg halal? apa nk jdi dgn zaman skrg?
tak pe2 x nak lah buang masa membebel dkt "ride" tuh... pergi sewa pelampung dgn Kak Nurin

hahah, kelakar sngt.. turun2, bru jee jalan sikit kena kejar di angsa,wahaha.. lawak.


eh mcm ade benda tertinggal je........ oh ya! ICT Shah Alam. macam mna boleh lupe... sini laa bnyk memories, ce waahh! brrrrr sejuk! tapi tau tak sejuk dgn ape? Air-Cond! hmphh hampeh! tapi tak pe lah, dah sampai nk buat camner... takleh la banding ngan UK (ishh Anis bljrlah bersyukur!)



Dalam sejuk sempat lagi bergambar,hihi



tau tak? tau tak? kat situ jumpa spongeob! yey!



akhirnya dpt jugak kte bertemu kan..?

Cameron Highland!



dah la penat dah..Jom Balik! sakit kaki nih..~~ heheh...

wassalam.

2 comments:

gen8 said...

lawatan mautadi... dlm kenangan... tunggu kejutan yg bakal dibuat oleh geng2 fasilitator dan peserta mautadi batch 3 plak thn depan... chaiyok!

anis said...

dlm kenangan yg takkan ku lupa! batch 3? or do you mean batch 9? apepon, chaiyok jgakk!