Thursday, 26 May 2011

Kawan-Kawan....


Salam,

just want to say to eveyone, kalau saya ada terbuat kamu terasa maafkan lah.

Just for them,
kawan-kawan ku, selama ni kalau ade tersalah cakap ke bergurau terlalu lebih ke, minta maaf la yerr.... selama ni ana tegur korang sebab nk suruh korang berubah.
Tegur lah ana kalau ana buat salah. Tegur lah ana kalau cara ana tegur korang tu salah.

Buat semua,
Saya minta maaf atas semua kesalahan, halal makan minummu.

"Nobody is perfect. Everyone make mistakes, but they learn from the mistakes that they make."
so i hope you guys will learn from the mistakes that you have made.

Berubahlah kerana Allah, bukan kerana orang yang suruh.

:) FROM:ANIS AFIFAH MOHD AFANDI.

4 comments:

Iffah Nabiha Ahmad Jailani said...

Salam 'Alaik,

Anis, berubah perasaan satu perkara yang bukan susah tetapi tidak juga mudah. Yang memang susah adalah untuk ISTIQAMAH.

Jadi, semoga istiqamah, niat untuk berubah pun dah dapat pahala. Apatah lagi.. :)

Salam dari Darlington,
Iffah

anis said...

thank you iffah! :)

mekujauru said...

assalamualaikum...
dalam saat org laen mula tinggalkan tarbiyyah, kita antara orang yang paling hampir dengannya perlu memberi nasihat.....tindakan anti menegur tiada salahnya..
harap dapat lakukan yang terbaek untuk batch 11...
ana percaya anti mampu lakukannya !

anis said...

w'salam,
terima kasih, doakan ana agar dpt melakunya, insyAllah... :)