Friday, 29 April 2011

MAUTADI sesi ke 2, 2011

MAUTADI...
isnin dan selasa(25-26 april 2011) yg lps.
tak sangka pulak ana boleh menang merit tertinggi.Tanye kakak-kakak fesi "mcm mner ana boleh dpt smapai 16..??" jawab kak Anis "sebab anti bnyk ckp.." aku pun terpikir ape sal pulak kalu ckp bynk bley mng? tanye pulak kak izzy... jawabnyer pun smer... tanye kak sufi, jawapanyer pun smer..... KENAPA NI...? tanye kak Anis sekali lg die jwb smer.... ku tnyelah knpe klu ckp bnyk boleh menang? "sebbab anti berani pergi ke depan untuk cakap.... jadi pengurusi majlis bnyk jgk merit.." Bukan nak bangga tp peliklah jugak sebelum ni tak pernah mng apa pun cam ni. Mula Baba ckp kene msk sklh AL AMIN mcm tak ade perasaan lngsg tak tau la suke atau pun tak. tapi bile dah dkt 4 bulan dah sklh situ rase sngt bertuah. Dapat didikan agama yg ckp. Memang klu dah senior situ might think that I'm bad but in my opinion I'm not i have changed so much, if you don't believe me ask my mum or my Malaysian friends in UK or my old friend. Thank you so much to kakak-kakak fesi; kak Sufi,kak Izzy,kak Anis,kak Aishah,kak Syifa',kak Afiah,kak Fathiah and not forgetting Kak Robiatul, Kak Fatimah and Kak Marsha. Banyak sngt korban kan mse utk "BATCH 11"..... THANK YOU SO MUCH, I DON'T KNOW WHAT I WOULD BE WITHOUT YOUR ADVICE!! i love you guys!
oh! notforgetting MLMH NORIHAN!! <3<3<3



nak tulis banyak lagi..tp mngkn ayt x sesuai tak okay lagi BM..heheheh sorryyyyy..... :) :)

3 comments:

princess said...

btlke nis byk luangkan mase utk batch11??????????>_<

fasi mautadi said...

alhamdulillah....ana mmg nampak usaha anis nak berubah, ubah skit2 pon takpe. apepon kalau org still x nampak perubahan anis, percayalah Allah pon tak lihat hasil, Allah tgk usaha....sampai masa nanti ana yakin Allah akan jadikan anis seorang muslimah yg solihah dan mungkin lebih baik dr kakak2 mautadi! allahuakbar!

anis said...

thank you kakak2 fasi.. InsyaAllah..


princess: ana ckp kakak2 yg nme ade kat situ bnyk luangkan mse utk batch kite.. :)